Рейтинг

вівторок, 19 квітня 2011 р.

Олевські комуністи привернули до себе увагу... Далі буде

Сьогодні, близько 11-00 години ранку відбулася Акція протесту біля стін Олевської райдержадміністрації. Ініціатор зібрання громадян стали представники комуністичної партії Олевського району, котрі напередодні рознесли чимало агітаційно-провокаційного матеріалу жителям міста та району. Крім цього, комуністи розклеїли свої матеріали на стовпах, що є грубим порушенням Правил благоустрою міста Олевськ.
Підтримати акцію протесту прийшло близько п’яти десятка людей, котрі разом зі своїми червоними лідерами вимагали перегляду рішень сесії районної і міської рад щодо закриття Дружбівської дільничної лікарні та увічнення фашистського прихвостня і ката Бульби-Боровця. Також активісти протестували проти закриття малокомплектних шкіл, подальшого знищення сільської соціальної інфраструктури, підвищення пенсійного віку, цін на хліб, ліки, електроенергію, газ, пальне, безробіття, і т.д.
Особливо цікавий є факт, що напередодні Житомирська обласна рада прийняла рішення вивішувати 9 травня в День Перемоги червоні радянські прапори на адміністративних будівлях області поруч з українським. Звичайно, ця тема не залишилася поза увагою, і до цього часу є «гарячою». Разом з тим, сьогодні відбудеться сесія Олевської міської ради, а завтра районної. І не може залишитися не помітним те, що акція протесту не просто збіг обставин, а заздалегідь спланована театральна вистава.
Користуючись гучномовцем, лідер протестуючих привернув увагу перехожих та керівництва району. Голова Олевської РДА Дяченко А.В. намагався піти на контакт з мітингувальниками, але комуністи всіляко намагалися завадити як і чиновнику, так і іншим небайдужим громадянам донести свою позицію. За короткий час все дійшло до абсурду: пристрасті нагрівалися, посипалася брудна лайка, міліція була на по готові.
Молодь, яка всіляко намагалася переконати прихильників комуністичної ідеології, ще більше збунтувала протестуючих. На слова молодіжних лідерів: «під серпасто-молоткастим прапором вбивали, мордували і морили голодом мільйони українців» в комуністів знайшлася своя відповідь…
На додачу, серед натовпу з’явилися не адекватні люди, у явно вираженому алкогольному стані, котрі свідомо йшли на конфлікт, тим самим підливаючи масло у вогонь. За півтори години комуністи згорнули свої прапори й розійшлися, не розуміючи того, що своїми діями вони лише посилили внутрішню ворожнечу.

Немає коментарів:

Дописати коментар