Рейтинг

четвер, 28 квітня 2011 р.

Лісу більше, сміття менше...

З 21 березня по 17 квітня проходила Всеукраїнська Акція «Майбутнє лісу в твоїх руках». Дану акція активно підтримав і Олевський район.
15 квітня голова РДА Дяченко А.В. та голова райради Харченко М.А. завітали до Зубковицької школи. Візит мав на меті гарну та корисну справу. Поблизу школи за участю керівництва району, селищного голови Греська Г.С. та директора Зубковицької ЗОШ було посаджено близько 20 саджанців червоної горобини.
«Чому саме горобина? - поцікавилися керівники, - адже є багато інших корисних та гарних дерев». Сільський голова пояснив, що горобина буде милувати собою людське око від ранньої весни до пізньої осені.
Далі олевська делегація подалася на територію Зубковицього лісництва. На 37 кварталі основну роботу Акції успішно виконували школярі, котрі під керівництвом працівників лісового господарства садили саджанці на території 2,4 гектара. Юні захисники природи наполегливо та з душею висаджували маленькі сосни.

На цьому добрі вчинки, а головне людське ставлення до екології не закінчились. Згідно розпорядження голови райдержадміністрації в Олевському районі був проведений місячник приведення в належний санітарний стан територій населених пунктів.
16 квітня по всьому району проходили заходи з озеленення та благоустрою території. Тротуари підметені, квіти засіяні, вивезено декілька тон побутових відходів. Вздовж річки Уборть по обидва боки жителі міста завзято та згуртовано працювали задля благородної справи. Чисте місто – наше місто!

Немає коментарів:

Дописати коментар