Рейтинг

понеділок, 7 лютого 2011 р.

Кримінальна хроніка минулого тижня


На протязі минулого тижня на території Житомирської області трапилося 14 випадків травматизму, в результаті яких 9 чоловік загинуло і 5 перебувають у край важкому стані. Такі офіційні дані надала прес-служба Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій і Житомирській області.

Страшна аварія сталася на автотрасі Житомир-Київ. Водій іномарки на слизькій дорозі не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зачепив вантажівку. В результаті зіткнення легковик відкинуло в бік, і пронесло ще близько 40 метрів.

Крім цього три людини загинули через отруєння алкоголем, або речовиною яку вони вважали горілкою. В суботу в дитяче реанімаційне відділення Бердичівської центральної міської лікарні з діагнозом отруєння сурогатом алкоголю доставили 17-річну дівчину, яка, зі слів друзів, всю ніч зігрівалася спиртним.
У зв’язку з наближенням свят на споживчому ринку збільшиться кількість неякісної продукції, в тому числі і спиртних напоїв. Спеціалісти радять не купувати товар в невідповідних точках, і не зловживати спиртним.

Немає коментарів:

Дописати коментар