Рейтинг

пʼятницю, 3 червня 2011 р.

Роз'яснення Олевського ВДАІ стосовно ДТП

2 червня 2011 року в Олевській районній газеті ""Незалежна" з'явилося попереднє офіційне роз'яснення стосовно дорожньо-транспортної пригоди, котра 29 травня сталася в Олевську по вулиці Набережна.

За роз'ясненнями причин та обставин ДТП, журналісти газети "Незалежна" звернулися до в.о.начальника Олевського ВДАІ, інспектора з ОДР Олевського ВДАІ С.В.Пархомця, який сказав, що обставини ДТП з'ясовує відділ розслідування ДТП Житомирського слідчого управління МВД. Вини працівників ДАІ в ДТП він не вбачає, так як, на його думку, ніякого переслідування мотоциклістів і, тим більш, «підрізання» мотоцикла не було. Скоріш за все, хлопці, побачивши машину з інспекторами ДАІ, які в цей час патрулювали вулиці міста, злякалися і вирішили втекти, але на швидкості не впорались з управлінням мотоцикла. При цьому ні звукових, ні світлових сигналів інспектори ДАЇ не застосовували. Хлопці самі вчинили порушення правил дорожнього руху вже тим, що їхали вчотирьох на мотоциклі, розрахованого на 2-х чоловік, були без шоломів. Щодо того, чи знаходився водій мотоцикла у стані алкогольного сп'яніння стверджувати нічого не можна, бо результатів експертизи крові ще немає.

На завершення С.В.Пархомець сказав: «Я хочу висловити співчуття родині загиблого і запевнити, що ми зацікавлені у об'єктивному розслідуванні обставин ДТП - запрошуємо свідків, якщо такі є, прийти й дати свідчення.
Також я хочу звернутися до всіх власників мотоциклів, скутерів та мопедів, в першу чергу, молодих людей, з проханням дотримуватися правил дорожнього руху, не сідати за кермо без шоломів, а тим більш - напідпитку, щоб подібних трагічних випадків на дорогах більше не траплялось.»

Немає коментарів:

Дописати коментар