Рейтинг

пʼятницю, 4 березня 2011 р.

Чоловік вбив власну дружину

28.02.2011 року близько 10.10 години до чергової частини Олевського РВ УМВС України в Житомирській області по телефону «102» надійшло повідомлення від громадянина С., жителя смт. Діброва Олевського району, про те що в смт. Діброва по вул. Вокзальній, місцевий житель М., перебуваючи в збудженому стані, з ознаками білої гарячки, тримаючи ножа в руках, бігає по вулиці населеного пункту. На місце події виїхала наряд міліції на чолі з начальником Олевського РВ УМВС підполковником міліції Бовсуновським Ю.В.
При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи в смт. Діброва був затриманий громадянин М., поведінка якого була неадекватна, за ознаками схожа на при ступи білої гарячки.
Під час огляду будинку гр. М., за адресою смт. Діброва, Олевського району, в приміщенні будинку, а саме на дивані кімнати залу, було виявлено труп його дружини гр. Т. 1972р.н., на тілі якої, а саме обличчі, маються видимі синці у вигляді: окремих пятен синьо-бурого кольору, численні садини на обличчі та стегнах.

Тіло покійної для проведення розтину та встановлення об’єктивних причин смерті направлено для розтину до СМЕ м. Коростень. При проведенні огляду місця події було застосовано фотозйомку, вилучено сліди біологічного походження, волосся, ніж.
В ході розтину проведеного 01.03.2011 року судово-медичним експертом на тілі Т. виявленні тілесні ушкодження у вигляді: внутрішньо черепної травми, численних синців та саден голови, обличчя, шиї, тулуба, верхніх та нижніх кінцівок.
Згодом слідчими було встановлено встановлено, що 27.02.2011 року біля 22 години, чоловік перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння умисно наніс численні удари руками по тулубу та в місце розташування життєво-важливих органів – голову, чим заподіяв смерть своїй дружині. Смерть жінки настала внаслідок внутрішньо-черепної травми.
01.03.2011 року СУ УМВС України в Житомирській області за даним фактом порушено кримінальну ст.115 ч.1 КК України.

М. затриманий в порядку ст.115 КПК України.
Офіційна інформація надана Олевським РВ УМВС України в Житомирській області.

Немає коментарів:

Дописати коментар